Unic Villas

Nyheter

“Touristbroker” – UNICs eksklusive forsikringspartner
May 7, 2022

“Touristbroker” – UNICs eksklusive forsikringspartner

Touristbroker er en forsikringsmegler med en historie som går 50 år tilbake i tid. 

Som navnet tilsier, på engelsk... tilbyr det unike forsikringsprodukter for utenlandske winnbyggere og eiendomseiere i Spania og har spesialisert seg og dedikert seg til denne opppgaven gjennom hele sin historie. 

En forsikringsmegler er en uavhengig enhet som forsvarer kundens interesser fremfor forsikringsselskapenes interesser. Den sammenligner priser, dekninger og forhold som eksisterer i markedet og tilbyr kundene det beste alternativet som oppfyller kundens behov. 

Touristbroker sammenligner og jobber med over 20 kjente, multinasjonale selskaper på første nivå og høy soliditetsgrad. Noen eksempler er Zurich, Allianz, AXA og DKV for å nevne noen av de mest kjente. Dette gjør dem i stand til å tilby de beste skreddersydde forsikringsalternativene på markedet. 

De er også medlem av det anerkjente Willis Network (WTWN) som gir dem tilgang til rabatter og spesielle betingelser på grunn av deres volum, og makt overfor forsikringsselskapene i markedet. 

Touristbroker er stolte av deres personlige service og erfaring i sektoren, og det å ha sitt hovedkontor i Benidorm sikrer nærhet og fleksibilitet til våre kunder. 

Billedgalleri

Dele

WhatsApp